Головна » 2017 » Квітень » 26 » День Землі
16:20
День Землі

Традиційно, кожного року 22 квітня вся планета святкує День Землі. Цей день вважаєтесь символічним оберігом нашого спільного дому, нашої планети.

22 квітня всі бажаючі долучаються до суспільно-корисних заходів, проводяться різноманітні заходи, якими привертається увага населення землі до проблем екології та лунають заклики до збереження чистоти та посилення відповідальності за наш спільний дім!

Різні країни святкують цей день відповідно до своїх традицій, в деяких можна почути на День Землі Дзвін Миру, який закликає людей захистити мир на планеті та зберегти красу нашого спільного дому. Також зазначають, що цей дзвін – це символ миру, спокійно життя та солідарності і дружби народів. А в іншому розумінні – це можливість закликати людей до дії з метою збереження життя на Землі!

Учні 8-Б класу підготували та провели лінійку, присвячену представникам фауни і флори, які рідко зустрічаються на нашій планеті. А також звернули увагу на цікаві факти про тварин та рослин. Учні гімназії із захопленням слухали ці повідомлення.

Класний керівник 8-Б класу Лісогор Н.М.

Переглядів: 213 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar