Головна » 2019 » Грудень » 6 » День Збройних Сил України
17:10
День Збройних Сил України

День Збройних Сил України - це свято чоловіків, жінок, юнаків, які відслужили в армії, і тих, хто про це тільки мріє. Ті, хто носить почесне звання захисника Вітчизни, уособлюєте всі етапи розвитку нашого славетного війська: хто вів смертельний двобій із фашизмом, брав участь у так званих локальних воєнних конфліктах, миротворчій діяльності, несе сьогодні нелегку військову службу бо на жаль, коли ніхто і подумати не міг, до нас в Україну прийшла страшна війна. Тисячі українців покинули всі свої справи, та пішли боронити рідну землю. Тепло й радісно сьогодні приймає дорогих гостей дружній колектив ННВК №16 "Престиж".

Україна... Її майбутнє в руках молоді. Від нас залежить, якою буде наша держава! Мільйони людей вірять, що небо нашої України - неньки буде мирним, адже його оберігають славні воїни, їм довіряють найдорожче, найсвітліше – оберігати мир! До нас завітали військовослужбовці та працівники в/ч № А4558 на чолі з ТВО командира підполковником Кізь Ігорем Сергійовичем та заступником командира частини з морально-психологічного забезпечення майором Сацюк Андрієм Васильовичем.

Вітаємо вас зі святом! Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних. І після будь-яких "баталій", які часто трапляються у повсякденному мирному житті, вдома на вас завжди чекає затишна гавань. Міцного здоров’я Вам, успіхів та надійного тилу! Щиро зичимо вам доброго здоров’я, щастя, родинного затишку, миру, натхнення і високих звершень на благо розквіту Великої Української Держави!

Валентина Ільченко - керівник гуртка "Юний журналіст"

Переглядів: 322 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar