Головна » 2016 » Грудень » 8 » День Збройних сил України
09:22
День Збройних сил України

       

 Шостого грудня в Україні -  День Збройних сил. Цього року відзначається 25  річниця утворення національної армії. Свято було засноване Верховною Радою України постановою від 19 жовтня 1993 року. Дата святкування була приурочена до прийняття закону України «Про Збройні сили  України» від 6 грудня 1991 року. Президент України Петро Порошенко, перебуваючи на передовій у зоні АТО, записав відео привітання  українським військовим. Він подякував усім, хто за останні  два з половиною роки долучився до будівництва нової України.

Колектив гімназії №16 теж не залишився осторонь цього свята. Дотримуючись давніх традицій відновились звʾязки з військовою частиною, яка розташована поряд із навчальним закладом. Командир  - Шейко В.О. Це наші давні друзі, спонсори, люди, близькі нам по духу, планам, мріям і сподіванням. Колективом гімназії була підготовлена святкова програма, яка нікого не залишила байдужим. У виступі директора гімназії Градобик В.В., у кожному слові ведучих, у кожному художньому номері відчувалась вдячність нашим військовим за їх самовіддану працю, за службу, яка часто межує з небезпекою чи, навіть,  смертю.

«Чим твердіша хода солдата, тим дзвінкішим буде сміх дітей»,- під таким гаслом пройшла зустріч гімназійного колективу з колективом військовослужбовців.

                                                                                                          Аліна Ромащенко, учениця 11 класу.

Переглядів: 230 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar