Головна » 2017 » Жовтень » 1 » День Учителя
22:41
День Учителя

Учитель – це людина, без якої не мислить свого життя жодна людина на планеті Земля. Ця професія - одна з самих шанованих і почесних. Можна сказати, що учитель створює майбутнє країни, оскільки від його праці багато в чому залежить різнобічність розвитку знань молодого покоління, його переконання, світогляд, моральні якості. Педагогічна діяльність вимагає особливого покликання. Учитель повинен любити й поважати своїх учнів, передавати їм свої знання, захоплюватись самим процесом навчання й виховання людини. Ця професія вічна. Як би не мінялося суспільство, як би далеко не йшло воно у своєму розвитку, без учителя воно ніколи не обійдеться. У майбутньому, можливо, зникнуть деякі професії, але вчителі будуть завжди. Учитель – вічний учень. Цілеспрямовано, невпинно треба працювати над собою. І так буде завжди!

Дружна гімназійна родина ННВК №16 «Престиж» щиро вітала своїх наставників із Днем учителя. Прекрасною осінньою порою в кожну школу, в кожну сімʾю приходить учительське свято. Це час, коли шелестить падолист і снує у полі мереживо бабиного літа, перед вікнами будинків променіють мальви, жоржини та айстри, немов дарують весь жар своєї любові нашим учителям.


Учити літати…
Учити мріяти…
Учити творити…
Це призначення педагога.
Зичимо міцного здоровʾя нашим любим учителям, гарних учнів,творчої енергії, натхнення, високих досягнень та щедрих урожаїв на вчительській ниві.

Вчитель зарубіжної літератури Ільченко В. П.

Переглядів: 270 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar