Головна » 2017 » Грудень » 19 » День Святого Миколая
10:47
День Святого Миколая

19 грудня православні люди всього світу святкують день святого Миколая Чудотворця. За народними повір'ями саме в цей день Миколай Чудотворець спускався на землю з небес і обходив увесь світ, допомагаючи знедоленим і відновлюючи справедливість.

Із поміж великих святих угодників Божих святитель Миколай Чудотворець користується особливою любов'ю нашого народу. Усе життя святого Миколая – це нескінченні благодіяння й чудеса, подані стражденному людству. Він покровитель землеробства й скотарства, господар земних вод, заступник від бід і напастей, помічник у найважчих справах і обставинах. Він швидко з'являється скрізь, де потрібна його допомога. І нині він приходить до тих, хто кличе його допомогти й заступити від біди. Чудес його не злічити. Усе життя Чудотворця було позначено любов'ю до ближнього. Навіть смерть не перервала його благодатних справ, його чудеса звершаються повсякчас.

Це найбажаніший день у році для дітлахів. Напередодні свята діти пишуть до нього листи зі своїми побажаннями й вкидають їх у поштову скриньку. У день перед святом вони згадують свої добрі й лихі вчинки. Чи буде подарунок, а чи, можливо, різка?

В день святого Миколая до учнів ННВК №16 «Престиж» завітав улюблений святий. Це був найчарівніший початок навчального дня. Учні 10 класу підготували справжнє дійство. Весело, цікаво,неперевершено!

Святий і добрий Миколаю, чекаємо на тебе ми давно,

Що нам даси - про те не знаєм, та просимо в тебе одно:

Ти нам здоровʾя дай зростати, завзяття й сили нам надай,

Щоб ми завжди могли підняти і звеселити рідний край.

Для всього нашого народу ти добру волю принеси,

Усяке зло в лиху годину від України відведи!

Валентина Ільченко – керівник гуртка «Юний Журналіст».

Адміністратор сайту Миколаєнко В. В.

 


 

Переглядів: 232 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar