Головна » 2020 » Січень » 22 » День Соборності України
12:48
День Соборності України

В історії становлення незалежності нашої країни особливе місце займає день 22 січня 1919 року. 101 рік тому Директорія Української Народної Республіки проголосила Злуку всіх українських земель в єдину Українську державу. З цієї нагоди день з′єднання Західноукраїнської Народної Республіки з Українською Народною Республікою українці відзначають  як   День соборності України.
З цієї нагоди вчителі спільно з учнями ННВК №16 «Престиж» проводять пізнавально – виховні  заходи. Приємно, що історія України, нашого народу не забувається і передається молодому поколінню. Заходи були проведені з метою поглиблення знання учнів про історію виникнення свята Соборності України, ознайомлення з цікавими фактами про Україну, її визначних діячів; виховання патріотичних почуттів та поваги до державної атрибутики.
Тож сьогодні ранок в школі почався з флешмобу «Діти єднають Україну». Учні 1 – 4 класів об’єдналися в «живий ланцюг», промовляючи разом патріотичні слова єдності.

 

 

Протягом тижня,  на уроках трудового навчання, учні готували спільний проект  «Моя єдина Україна», прикрашаючи області України вишитими стрічками та квітами. Об’єднавши їх, створили фотозону, біля якої з задоволенням фотографувалися діти протягом дня.


Лідери старших класів провели для учнів 5 – 7 класів інформаційну хвилинку та презентували відеороботу «Соборність України».
Комісія «Агенти змін».

Переглядів: 273 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar