Головна » 2021 » Березень » 5 » Декада іноземних мов
16:16
Декада іноземних мов

З метою підвищення мотивації до вивчення іноземних мов у ННВК № 16 «Престиж» щороку проводиться декада іноземних мов. Цей рік не став винятком. 

У період з 22.02.2021 по 05.03.2021 наш навчальний заклад на цілих десять днів  поринув у атмосферу багатомовності, де кожен день відзначався якоюсь цікавою подією: відбулося багато цікавих уроків, конкурсів, квестів, круглих столів та віртуальних екскурсій.

Учні 1-2-х класів змагалися у конкурсі «Розумники»,  підготували святкові листівки англійською мовою та надіслали відео з піснею про маму  "I love you, Mum!".

В 3-4-х  класах діти мали можливість взяти участь у захоплюючій та цікавій грі "Весела подорож", під час якої повторили всі види подорожей та  запланували майбутні поїздки. Атмосфера заходу подарувала школярам багато цікавих та радісних моментів.

5-А клас перевірив свої знання під час інтелектуальної гри "Майстер-Шеф", у  5-Б  діти змагались командами, доводячи, що «Англійська мова – це супер!». Допомагали учням та вчителям студенти-практиканти.


Шестикласники із захопленням здійснили віртуальну подорож по найвидатнішим місцям Британської столиці під час квесту. Учні 7-А та 7-Б класів мали нагоду продемонструвати свою ерудицію та знання  різноманітних видів спорту, знаменитих спортсменів, незвичайних спортивних  змагань у різних куточках світу, виконуючи онлай-завдання.
Без сумніву, спортивний дух та командна співпраця стали найкращою винагородою нашим школярам.

Старшокласники ННВК № 16 «Престиж» долучилися до круглих столів «A nice place to learn?». Вони із запалом дискутували про складові успішного навчання у школі та  обрання майбутньої професії. Змістовним також пройшло і засідання Євроклубу «Відкриті долоні».
 Традиційно декада закінчилася конкурсом стіннівок «Speak a new language so that the world will be a new world».

 

Переглядів: 174 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar