Головна » 2018 » Березень » 6 » Декада іноземних мов
14:21
Декада іноземних мов

«Європа починається з тебе!» - під таким гаслом пройшла в цьому році декада іноземних мов у Ніжинському НВК №16 «Престиж». Розпочато декаду було 21 лютого з традиційного конкурсу стіннівок. Паралелі класів та окремі класи представили своє бачення ролі молоді в євроінтеграційних процесах, ставлення до вивчення європейських мов, або просто поділилися цікавою інформацією англійською, німецькою, польською чи французькою мовою.


Учнів молодших класів чекав сюрприз у відеозалі, де вони мали можливість переглянути мультфільми англійською мовою, або взяти участь у конкурсах «По сторінках улюблених казок».

 


Гімназисти середньої та старшої школи отримали справжнє задоволення від інтелектуальних ігор, конкурсів, цікавих інсценізованих заходів. Одним з найцікавіших заходів було визнано учнями квест «Європа», де семикласники показали не тільки знання географії, традицій, мов європейських народів, але й проявили свою креативність, активність, допитливість.

 


На думку «престиживців», усі заходи були цікавими, пізнавальними, творчими та такими, що дали кожному відчути, що Європа, дійсно, починається з тебе!

Переглядів: 228 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar