Головна » 2018 » Листопад » 23 » Cемінар учителів музичного мистецтва «Музичне асорті у міжсезонні»
14:52
Cемінар учителів музичного мистецтва «Музичне асорті у міжсезонні»

Міжсезоння – пора, коли так хочеться тепла, сонячного світла та привітних посмішок, усього того, чого так зараз не вистачає. Саме тому у ННВК № 16 «Престиж» було запропоновано провести міський семінар учителів музичного мистецтва «Музичне асорті у міжсезонні». Вчителі Ровенчин К.В. та Риженко Л.В. за допомогою своїх вихованців поділилися своїми здобутками та ідеями. Учасники семінару на чолі з методистом ММК Даниленко О. Ю. взяли участь у представленні методичної лабораторії Ровенчин К. В., із захопленням втілюючи нові ідеї у виготовленні Лепбука, співали реп разом з Риженко Л.В. Але найбільше задоволення учителі отримали від перегляду казки – мюзикла «Нові пригоди Колобка», поставленого разом з класоводом 2-А класу Шафрай Т.І.

Засади Нової Української Школи надихають учителів ННВК № 16 «Престиж» до нових здобутків, до пошуку шляхів реалізації своїх ідей та надбань у роботі над методичними проблемами «Живий супровід чи фонограма «мінус», «Музичні уподобання та естетичні смаки сучасного учня», розробку яких було також представлено до уваги учасників семінара.

При підведенні підсумків семінара учителі музики міста подякували за нові цікаві ідеї, чудові враження та допоміжні методичні матеріали, що надавалися у ході проведення семінара. Завершилася зустріч щирими побажаннями та теплими посмішками, що поліпшили настрій у холодному міжсезонні.

 

Переглядів: 219 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar