Головна » 2019 » Травень » 7 » Безпечне та здорове майбутнє нації
12:12
Безпечне та здорове майбутнє нації

У Всесвітній день охорони праці, 28 квітня, в Україні відзначають День охорони праці. За даними Міжнародної організації праці: у світі з-поміж 541 млн працівників віком 15–24 років 37 млн дітей, які працюють у шкідливих умовах, — тобто понад 15% робочої сили серед молоді рівень травматизму на роботі на 40% вищий, ніж серед працівників старше 24 років. В Україні працює майже кожен третій віком 15–24 роки (понад 1 млн громадян).

Цього року педагогічний та учнівський колективи ННВК №16 «Престиж» долучилися до ініціативи Міжнародної організації праці провести заходи до Всесвітнього дня охорони праці під гаслом «Безпечне та здорове майбутнє праці». Їх мета привернути увагу до проблеми охорони праці, запобігти нещасним випадкам.

Вихованці старшої групи «Сонечко» разом з вихователем Сокол О.В. дізналися про вміст медичної аптечки та побули в ролі лікарів.

Учні 3-Б класу ( вчитель Пилипенко Л.Л.) підготували проект «Безпека праці – безпека життя», а учні 8-х класів разом з вчителем Філанчук С.В. та медичною сестрою Краснощок М. С. здобули практичні навички надання першої медичної допомоги, дізналися про безпеку професій під час веб-квесту.

 

Проведення таких заходів навчають дітей та дорослих відповідально ставитися до збереження власного життя та здоров’я, а також людей, які знаходяться поруч.

Голова ППО закладу Т.В.Овдієнко

Переглядів: 272 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar