Головна » 2019 » Липень » 9 » Басейн відкрито!
18:36
Басейн відкрито!

Сьогодні, 9 липня, урочисто відкрили реконструйований басейн у ННВК №16 «Престиж», який не працював понад 20 років. Роботи проводились за сприяння народного депутата України Олександра Кодоли. Саме до нього звернулися з пропозицією та проханням допомогти у реконструкції басейну міська громада та колектив гімназії на чолі з директором Валентиною Градобик. Басейн повністю відремонтовано, удосконалено. Зроблено нову вентиляцію та систему циркуляції води. Україні потрібна здорова та сильна нація, тому розвиток спортивно-оздоровчих об’єктів є пріоритетом міського голови Анатолія Лінника, депутатського корпусу міста та управління освіти Ніжина. Всі розуміють, що треба створити для наших дітей такі умови навчання, щоб вони могли всебічно розвиватися.

На урочистому відкритті були присутні: мер міста Анатолій Лінник, народний депутат України Олександр Кодола, міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, начальник управління освіти Ніжина Станіслав Крапив’янський, голова будівельної компанії “УкрСіверБуд” Віктор Вереша, депутати міської ради, педагогічний та учнівський колективи гімназії, жителі мікрорайону. «Ми намагаємося створити максимально сприятливі умови для дітей.

Басейн – це хороший початок, який спрямує їх зайнятися спортом, досягати результатів і виховуватиме у них риси характеру, що допоможуть у майбутньому», - сказав О. Кодола. Адміністрація ННВК №16 «Престиж», учителі, батьки, учні щиро вдячні за відновлений басейн.

Валентина Ільченко – учитель ННВК №16 «Престиж»

Переглядів: 289 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar