Головна » 2017 » Грудень » 6 » 6 грудня – День Збройних Сил України
15:28
6 грудня – День Збройних Сил України

День Збройних Сил України – одне з найважливіших свят у нашій країні, особливо в цей час. Воно з’явилося в 1993 році, майже відразу після прийняття Україною незалежності. І з того дня його щорічно відзначають 6 грудня. Зазвичай у День Збройних Сил України проходить чимало урочистих заходів, які повинні показати військовим, наскільки вони цінні для нашої держави. За традицією, службовців ЗСУ щорічно вітає Президент. Також 6 грудня покладають квіти до могили Невідомого солдата, проходить божественна літургія…

ННВК №16 «Престиж» традиційно в цей день приймає дорогих гостей. Це мужні й мудрі воїни, наші захисники, а також шефи – представники військової частини 5458 на чолі з заступником командира. Сацюк Андрій Васильович, Оніщенко Юрій Миколайович, Щербак Володимир Леонідович та інші гості – це воїни, деякі з них пройшли службу в АТО, сміливі солдати,мудрі командири.

У цей день ми вклоняємося подвигу тих, хто віддав своє життя в ім’я свободи України, мужньо захищаючи рідну землю, та всім, хто несе службу в зоні АТО, за відданість українському народу, незламну силу волі та безстрашність.

Бажаємо всім захисникам України бути гідними синами своєї Батьківщини, з честю боронити рідну землю. Міцного здоров’я, віри в силу нашої України та скорішої перемоги!

Миру Вам і Вашим родинам!

Валентина Ільченко – керівник гуртка «Юний журналіст»

Переглядів: 231 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar