Головна » 2022 » Червень » 16 » Всеукраїнський інтерактивний онлайн-урок із мінної безпеки
11:11
Всеукраїнський інтерактивний онлайн-урок із мінної безпеки

Всеукраїнський інтерактивний онлайн-урок із мінної безпеки відбувся 1 червня 2022 року і є доступним у Всеукраїнському розкладі. Під час уроку з інтерактивними завданнями діти дізнались: 

  • як розрізнити вибухонебезпечні предмети;
  • де може чатувати небезпека та які знаки попереджають про неї; 
  • як зробити свої прогулянки та пересування безпечними і яких правил вкрай важливо дотримуватися.

Активні учасники отримали відзнаки та спеціальні подарунки від ЮНІСЕФ. 

Запис уроків можна переглянути на YouTube-каналі Unicef Ukraine та на Facebook-сторінці MOН.

Зазначимо, показ відеоуроків Всеукраїнського розкладу для школярів 5-11 класів здійснювався на українських телеканалах ПЛЮСПЛЮС, «Піксель» та регіональних каналах суспільного мовника у межах проєкту «Навчання без меж» спільно з Міністерством культури та інформаційної політики. Уроки також доступні на платформах онлайн-телебачення MEGOGOКиївстар ТБ1+1 videosweet.tvvolia.tv та youtv.ua.

Крім того, «Освіторія» здійснювала прямі ефіри у Всеукраїнському розкладі разом з UNICEF Ukraine та МОН. Основна мета – підтримати дітей та налагодити контакт з однолітками й вчителями. 

До Всеукраїнського розкладу спільнота вчителів Junior разом із МОН, Інститутом модернізації змісту освіти та Комітетом фізичного виховання та спорту додала серію онлайн-уроків #перемагаєморазом. До таких уроків долучається чимало українських зірок, щоб більше зацікавити дітей фізичною активністю. Доєднуватися можна на Youtube-каналі «Junior».

 

Переглядів: 98 | Додав: torya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar